Atomix Dames vs. GBSK

De dames speelden zondag tegen rechtstreekse concurrent GBSK in de sporthal van Keerbergen.  Door de winst nemen ze een bonus van 4 punten.  Met nog 3 wedstrijden voor de boeg zetten ze een grote stap in het behalen van de titel en promotie naar 2de nationale.

Onze dames lieten gisteren nogmaals zien dat door een sterke team geest van iedereen kan gewonnen worden.  Gbsk wou als 1ste ploeg onze dames hun 1ste thuis verlies opzadelen,  maar ondanks ze de topschutter in hun rangen hebben (Lena Claes), lukte dat niet .  Lise-marie scoorde ondanks een blessure erg vlot op hoek .   Ook Karolien, Greet , Ona en Margo scoorde met regelmaat .  Sofie speelde zoals altijd de harde dame in verdediging en Caroline pakte geregeld uit met sterke save’s . Ook onze wisselspelers vielen ook goed in en zo droeg de iedereen zijn steentje bij.

Rustand 15 -10 , eindstand 24 – 15

Liga wint fel bevochten match in Roeselare

De liga trok met een beperkte kern naar het verre Roeselare zaterdag avond. Wegens ziekte/blessure konden Leo en Ruben niet meespelen. Yinthe kwam door van de u18 match zodat we met 11 spelers konden starten. De match begon evenwichtig met enkele mooie schoten van Maurits en Dario. Op het einde van de eerste helft speelde Atomix een 15-10 voorsprong bij elkaar via mooi aanvalsspel en goede reddingen van Cedric. Atomix begon goed aan de 2de helft, maar zag al snel Ryan uitvallen met rechtstreeks rood. Thibaut en Yinthe namen met succes zijn positie over. Atomix liep tot 6 doelpunten uit via goals van Jonas en een hard werkende PJ in aanval, afgelost door Ben in verdediging. Victor viel goed in met onmiddellijk 2 reddingen. De laatste 8 minuten kreeg Atomix het moeilijk. Roeselare kwam terug tot 28-29. Gerrit scoorde op wilskracht de 28-30. De wil om te winnen gaf uiteindelijk de doorslag.