Atomix nam het zondag 06/05/2019 op tegen leider Doornik.  Winnen was een must om het lot in eigen handen te houden.

Atomix nam onmiddellijk het heft in handen en speelde nam via doelpunten van een sterk spelende De Vis en Bisschop een 10-4 voorsprong na 20 minuten.  Ook Atomix doelman Vonckx deed zijn duit in het zakje.  Er werd nauwelijks gescoord vanop afstand en ook bij enkele penalty’s pareerde hij geholpen door een goed verdedigende Delfosse.  De voorsprong bleef behouden tot aan de rust (17-11).  Na de rust naderde Doornik tot op 2 doelpunten (21-19 na 17 minuten).  Via enkele knappe acties van Schroven en Beckers liep Atomix terug uit, om beheerst uit te spelen en met 31-26 de overwinning thuis te houden.  Volgende week moet gewonnen worden in Eynatten (dat maar nipt verloor in Kortrijk).  Atomix zal terug vol aan de bak moeten om een eerste uitoverwinning in de play-offs bij elkaar te spelen.

De liga ploeg speelde gelijk tegen Sasja en liet zien dat er heel wat talent in de groep aanwezig is.  Het wordt zo 5de in de eindrangschikking (evenveel punten als de 4de) het eerste jaar in liga 1.  Mits meer training mag deze jonge groep meer ambities koesteren.

De meisjes M12 (foto onder) haalden het zaterdag in de finale van de Beker van Antwerpen-Vlaams Brabant van Schoten.  Er zit heel wat talent in onze verschillende meisjesploegen (M16 behoren tot top 6 in Vlaanderen) en ook bij de M14 zit zeker talent.  Er zit dus zeker toekomst in dames die volgend jaar terug op Nationaal niveau aantrede