De Heren van Lars Bertels trokken voorbije zaterdag naar Utrecht voor een partij tegen de promovendus The Dome/Houten. Na een ritje van ruim 3u in de spelersbus kwamen onze heren aan in het sportcomplex. Een ontspannen wandeling voor de benen en spieren los te schudden zorgden er voor dat iedereen met de juiste frisheid de kleedkamers in dook.

Meteen bij aanvang drukte Atomix de stempel op de wedtrijd. Houten beende amper het tempo bij nadat het duo De Vis en Schroven het doel bleven vinden. Keeper Cucuz stond stabiel op post en ook onze verdediging stond er als een muur. Coach Bertels zorgde voor vlotte rotatie in de verdedigende en aanvallende opstelling. Houten had het zoeken naar stabiliteit en hinkte alsmaar verder achterop. Het duel ging rusten met een tussenstand van 13-15.

 

Na de rust bleef de kloof behouden. Na amper 10 minuten liep de kloof tussen Atomix-Houten zelfs uit naar 9 punten verschil. Houten vond de opening niet en maakt almaar meer indivuele fouten. Even leek het noch Houten te lukken om aan de hielen van Atomix te komen. De Houtense coach gooide Noelvis Robles Reve in het spel die snel 5 goals achter zijn naam tikte maar helaas kwam alle hulp te laat. Met een scoringspercentage dat hoger lag dan 50% klopt Atomix de wedstrijd af met 25-30.

 

Bravo Heren! Voor de volgende knokpartij staat HC Atomix vs HC Visé op het programma, thuis op zaterdag 28/09. In een hopelijk goed gevulde sporthal, verwelkomen wij iedereen om 20u30 op post in Den Dijk!