Na een felbevochten eerste helft bereikten de Atomix dames de rust met een kleine voorgift: 12 – 11. Flémalle kwam het sterkst uit de kleedkamer en kwam tot 14-14 terug. Ondanks persoonlijke dekking op Emma liep Atomix terug uit tot 17 – 14. Atomix bleef goed verdedigen en liep verder uit tot een 29 – 23 eindstand, waarmee ze terug aansluiting vinden met de top 5.
Zaterdag spelen onze dames 1 o.l.v. Björn Timmermans in en tegen Herstal om 18h45.

De heren kenden een moeilijke eerste helft tegen Bevo, er werd niet alert genoeg verdedigd en ook teveel balverliezen in de aanval leidden tot een ruime achterstand aan de rust.  In de 2de helft bleef de achterstand lang rond 6 doelpunten hangen. Onder impuls van een luidruchtig thuispubliek begonnen de jongens van coach Jelle Vonckx aan de achterstand te knabbelen.  Er werd ook beter verdedigd wat leidde tot enkele goed afgewerkte doelpunten op tegenaanval. Op het einde kwam Atomix net te kort wat leidde tot een 33-35 verlies.

Donderdag 10 november spelen onze jongens om 20u30 voor de Beker van België thuis tegen Pelt, alle steun is welkom.