11-10-2020 AtomiX- Sasja 31-26

Zaterdag speelde onze Liga 1( eigenlijk onze -21) hun eerste wedstrijd tegen Sasja, net zoals bij ons een jonge ploeg.
Sasja opende de score langs de Roeck op rechts. Wouter cirkelde rond zijn verdediger en plaatste de gelijkmaker. De jonge Jordi Dubois prikte vanop afstand tegen.Ben op pivot maakte de gelijkmaker. In verdediging was het wat zoeken nu Thibaut ontbrak met zijn teen. De match bleef gelijk opgaan. De Schrovens en Ruben zorgden ervoor dat het gelijk bleef tot 7-7. Ryan op hoek en Leo met een mooie doorbraak forceerde een kleine kloof 10-7. Deze kloof bleef behouden tot de rust 17-14 via knap werk van Loic Heleven.
In de tweede helft bouwden we beetje bij beetje aan een  voorsprong van 8 doelpunten. 29-21. Coach Ronald Dom kon onze jonge gasten Victor Snoecx en Lars DeDobbeleir hun kans geven.