De dames wonnen zaterdag met 20-18 van Flémalle na een spannende wedstrijd.  Het team van coach Johan Hayette stijgt zo naar plaats 8 in de rangschikking.

De heren Beneliga speelden hun eerste wedstrijd tegen Initia Hasselt in een best of 5 om het behoud in de Beneliga trachten af te dwingen.  Het door ziektes en blessures geteisterd team van coaches Vonckx en Lievens, konden in de 2de helft een 4 punten bonus niet vasthouden en moesten uiteindelijk met 31-29 de punten in Hasselt laten.  Volgende confrontatie is op 23 april in Den Dijk, alle supperters op post.

De liga 1 speelde met een zeer beperkte kern (enkele spelers waren mee naar Hasselt afgereist) in Waasmunster, een van de titelfavorieten.  De heren speelden goed mee tot 11-10, maar moesten dan de wet van de sterkste ondergaan (42-27 eindstand).

De liga 3 speelden tegen rechtstreekse concurrent Lokeren voor de titel.  Na een mindere eerste helft (17-8) kwam de remonte te laat en kwamen ze finaal 3 doelpunten tekort.

Bij de jeugd noteren we een mooie overwinning van de U14 thuis tegen Rhino.  Meteen de laatste competitiewedstrijd van de jongens van coach Jonas Naveld.