Met een spannende wedstrijd voor de boeg, zakten spelers en supporters af met de Atomixbus af naar Doornik.

Het spreekt voor zich dat er gespeeld werd in een vol huis, waar een goeie 800 supporters van beide ploegen het beste van zichzelf gaven. Het publiek kreeg dan ook waar voor hun geld, want wat volgde was een ware nek-aan-nek race. Doornik kon nooit echt genoeg doordrukken om een echte grote voorsprong af te dwingen. Atomix werd wel gedwongen tot achtervolgen, waardoor ze de rust in konden gaan met 14-12 achterstand.

Bij het verlaten van de kleedkamers was het vooral die snoeihard uithaalde naar Doornik en verpulverde in minder dan een minuut de voorsprong van Doornik, waardoor beide finlalisten terug gelijk kwamen. Zowel verdedigend, als aanvallend speelden beide ploegen het heel hard. Pas diep in de tweede helft nam Atomix het heft in eigen handen: Doornik kreeg 2-minuten tijdstraf en Igor boorde alle hoop op winst voor Doornik de grond in met 5 opeenvolgende treffers. Eindstand 27-29.